keskiviikko 1. heinäkuuta 2009

Forest-pentue 2-vuotta! :)

Lähes vuoden hiljaiselon jälkeen on taas aika kirjoitella kuulumisia. Meillä on ollut kiireinen vuosi ja sen takia on jäänyt sivujen päivityksetkin kokonaan.

Jos aloitetaan viime kesästä pikainen kertaus niin näyttelyitä ei käyty enää Oulun jälkeen. Syksyllä me kaksijalkaiset piipahdimme lomareissuilla, Ruskamaratonilla Levillä ja sieltä lensimme etelän aurinkoon eli Kyprokselle. Lokakuun alussa aloitinkin työt, mutta sitten yllättäen huomasin olevani raskaana ja vauva syntyi nyt 25.5.2009. :) Pieni tyttö sieltä tuli ja tyttö olikin odotettavissa, sillä raskauspahoinvointi oli taas omaa luokkaansa. Kahden kuukauden sairasloma tuli ja se meni lähes kokonaan sängyn pohjalla. Koneella istuminen ei siis tullut kuuloonkaan. Sitten kun huono olo loppui niin työ pankissa verotti sen verran, että vapaa-aika meni levätessä ja ulkoillessa. Ihan hyvä,että tuli pidettyä "nettitaukoa", kun sitä ei normaalisti tapahdu. :)

Koirat voivat hyvin. Wilma täytti toukokuussa 5-vuotta ja Aada tulee perässä samoille vuosiluvuille marraskuussa.

Aadan pennut täyttivät eilen 2-vuotta. Aika kuluu todella nopeasti. Olen saanut Amerikasta kuvia Cashista ja Sampsonista. Aivan ihania poikia siellä kasvaa...:)
Laitan kuvia jossain vaiheessa. Muistakin pennuista kuulen silloin tällöin ja odotan kovasti taas uusia kuvia. Laittakaahan kuvia tulemaan!

Nyt kahden vuoden ikään tulon myötä aletaan pennuilta hiljalleen kuvaamaan myös lonkat, kyynäreet ja silmät. Toivottavasti mahdollisimman moni vie ne kuvauksiin.
Yksi pennuista Ann's Lions Forest Fairy, oli kuvattu jo tammikuussa ja sen lonkkatulos oli musertava, E/E. Toivonkin nyt kovasti, että muut omistajat veisivät pentunsa kuvauksiin nyt kun kaksi vuotta on tullut täyteen. Olisi todella ikävää, jos tuo lonkkatulos jäisi ainoaksi. Vanhemmat ovat kuitenkin terveitä lonkiltaan.

Näyttelyissä emme ole Aadan kanssa käyneet, koska lähinäyttelyt ovat olleet vasta nyt keväällä ja kesällä enkä ole viimeisilläni viitsinyt lähteä kehään juoksemaan ja nyt on pieni vauva kotona. (Sori vaan Eini, kun jouduimme jättämään Kemijärven väliin. :)) Ehkäpä taas ensi vuonna pyörähdämme muutamassa näyttelyssä. Olisihan se kiva niitä serttejä yrittää Aadalle saada, kun viime kesänä alkoi niin lupaavasti ura käyntiin.

Näin täällä. Kuulumisia jälleen vuoden päästä viimeistään...tai ehkäpä sentään aiemmin. :)

2 kommenttia:

Katja K kirjoitti...

Onnea pienen tytön tyllerön johdosta! :) Kiva oli lukea teidän perheen kuulumisia. Ei muuta kun ensi vuonna Aadalle sertejä metsästämään. Eiköhän sitä jossakin näyttelyssä törmätä :)

T. Katja Petu ja Elmo

Eini kirjoitti...

Eipä ole tullut käytyä täällä aikoihin,kun täällä on ollut niin hiljaista. Kiva kuulla teistäkin ja Onnea pienen tyttövauvan johdossta.
Alkuvuoden näyttelyt on olleet ja menneet, mutta nyt suunnitellaan jo uutta poikkeuksellisesti jo ensi vuodelle 27.3. Panehan muistiin, äläkä järjestele mitään muuta. Tuomarina Järventölä tai Holm